dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

Milwaukee One Key

Milwaukee One Key

Milwonekey

Milwatkey? One Key. Dat is Engels voor een sleutel. Wat het is weet bijna niemand, want Milwaukee gaat het pas over 19 dagen bekend maken. Het heeft in ieder geval iets te maken met hun accugereedschap en een aantal toolsites uit Amerika hebben er al mee mogen spelen tijdens Milwaukee NPS15 (new product symposium 2015).

Milwaukee One Key

Wat wel duidelijk is over Milwaukee One Key, is dat het zeer vernieuwend is. Amerikaanse toolsites schrijven dingen zoals “Milwaukee hasn’t just unlocked jobsite technology, they blew down the door with C4.” en “We can’t tell you what Milwaukee “One-Key” is, but it may change how you use cordless tools. Cat’s out of the bag August 1st”. Kortom, het is blijkbaar superamazing en awesome en meer van die Amerikaanse superlatieven en gaat accugereedschap totaal veranderen. Mijn gok (en die van vele anderen op het internet) is dat het te maken heeft met het “op slot” zetten van je accugereedschap, zodat stelen minder interessant wordt.

Wat het precies is en wanneer we dit in Nederland kunnen kopen is nog onduidelijk. Je kan je aanmelden op hun site om op de hoogte te worden gehouden. Nog maar 19 dagen…ik ben in ieder geval al nieuwsgierig.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*