dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

Gratis Makita koffiezetter bij actiemachines

Gratis Makita koffiezetter bij actiemachines

Koffie, Koffie, lekker bakkie draadloze koffie!

Makita is lekker bezig dit jaMakita koffiezetterar. Vanwege hun 100-jarige bestaan hebben ze al meerdere acties gehad dit jaar. Na een actie waarbij je bij een flink aantal machines een gratis accu kreeg en de gratis bit- of boorset, hebben ze nu een geweldige actie lopen: een gratis Makita koffiezetter bij een aantal machines. En met “een aantal” bedoel ik 70 a 80 machines. Dus als je dan toch een Makita aan wil schaffen, kan je dat mooi nu doen. Kan je mooi draadloos koffie zetten.

Makita koffiezetter

Natuurlijk heet dat ding niet gewoon koffiezetter. Nee, het is de Makita DCM500Z 18V koffiezetter. Een koffiezetter die werkt op alle Makita 18V accu’s en geen koffiefilter nodig heeft. Als dat niet handig is, weet ik het ook niet meer.

De Z betekent trouwens dat je er geen accu bij krijgt en dat zie je aan de prijs. Je kan de Makita koffiezetter bij een aantal webshops kopen voor iets minder dan €50,- en nu door de lopende actie dus ook gratis te krijgen (zijn ze vast blij mee bij die webshops).

Meer informatie

Ondanks dat er niet veel meer over een koffiezetter valt te vertellen, zijn er vast wel mensen die graag de “specificaties” nog even doornemen. Dat kan door

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*