dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

Nieuwe Bosch 6000Ah accu

Nieuwe Bosch 6000Ah accu

Ok geen 6000ah, maar 6ah

GBA 18 V 6,0 Ah M-C ProfessionalWaar andere merken nét met de laatste generatie 5Ah accu’s op de proppen komen komt Bosch nu alweer met 6Ah accu’s. Handig voor als je werkplaats zo klein is dat je maar plaats hebt voor één accu. Waar je dan ook gelijk je 50 inch plasma HD TV, vaatwasser, home entertainment system, Tesla Model S, zonnebank en half New York mee van stroom kan voorzien. Ok ik overdrijf, maar indrukwekkend is het wel deze nieuwe 6Ah accu van Bosch. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor de andere merken ook met 6Ah accu’s komen. En wanneer er simpelweg niet meer Ah in een accu (in de huidige vorm) kan.

Ook hebben ze weer alle creatieve koppen bij elkaar gestoken en hebben ze de volgende naam verzonnen: GBA 18 V 6,0 Ah M-C Professional. Lekker makkelijk te onthouden wel!

Meer informatie

Op de site van Bosch-professional kun je nog meer informatie vinden over de Bosch GBA 18 V 6,0 Ah M-C Professional. Hier hebben ze een mooi persbericht geschreven en hier een leuke pagina speciaal voor het nieuwe kroost in gericht!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*