dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

Nieuw: Makita BL1850 5,0Ah accu

Nieuw: Makita BL1850 5,0Ah accu

Ah toe nou, nog een uurtje meer.

Makita heeft sinds kort een nieuwe accu aan het assortiment toegevoegd: de Makita BL1850 5,0Ah accu. NU MET 25% MEER AH’S DAN HET VORIGE TOPMODEL (de 4,0Ah)! Het is een 18V accu zoals alle andere van Makita, maar dan met extra “juice”, zodat je langer kan werken op een acculading.

makita bl1850Makita BL1850

Nu verkrijgbaar, als losse accu, of in combinatie met een aantal machines. Dit zijn met name de wat zwaardere machines die veel stroom verbruiken. Deze zijn natuurlijk het meest gebaat bij wat extra ampere-uurtjes. Denk aan de zwaardere (klop)boormachines, combihamers, cirkelzagen en haakse slijpers (zoals deze hier).

Meer informatie over de Makita BL1850 is er eigenlijk niet echt, maar klik hier als je van details houdt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*