dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

CTL Sys zuigende innovatie van Festool

CTL Sys zuigende innovatie van Festool

Festool CTL Sys

Als het ‘groene virus’ of de ‘green koolaid’ zoals de Amerikanen het zeggen je echt in de greep hebt dan wil je álles in systainers. En gelukkig doen ze daar bij Festool (Tanos) ook niet moeilijk over. Schroefjes in bakjes en lades? Festool Sortainer, check. Bammetjes voor bij de lunch? Festool mini systainer, check. Uitklapbare gereedschapskoffer (ook handig voor de vissers)? Festool Sys-storage, check. Mobiele MFT werkbank? Festool MFT-Sys, check! Het liefst zou je nog ál je systainers in één grote systainer willen kunnen meenemen.

Alleen de stofzuiger, daar kunnen alleen systainers óp. Is daar geen systainer voor? Jawel, de Festool CTL Sys, check! Een stofzuiger in een systainer? Ja, echt. Festool komt nu met de CTL Sys met een stofzuiger in een systainer. Voor alle systainer liefhebbers, eat your heart out!

festool sys-sb festool sortainer festool mini systainer festool mft Festool CTL Sys

Festool CT Wings

Festool CT Wings en D 27 BSD

Leuk voor bij je nieuwe stofzuiger systainer zijn de Festool CT Wings en Bohrfixx (ehh sorry de Afzuigadapter D 27-BSD). Kom je net een handje tekort om iets op te hangen of vast te houden? De CT Wings zijn je redder nood. Via de zuigkracht van je stofzuiger zuigt deze zich vast op de muur et voila je hebt weer een handje extra vrij!

De Festool Afzuigadapter D 27-BSD heeft een soortgelijke functionaliteit, ook deze zuigt zich vast op de muur. Alleen deze werkt ook direct als afzuiging als je een gat boort. Wel zo makkelijk, scheelt je daarna weer wat opruimen! Eigenlijk is dit gewoon de Starmixx Bohrfixx in een ander jasje. Hoe het ding ook heet, het werkt perfect. Weet ik uit eigen ervaring!

Meer informatie

Op de Festool site kun je meer informatie vinden over de Festool CTL SysFestool CT Wings en de Festool D 27 BSD. Te koop bij de dealer om de hoek of de welbekende webshops. De Festool CTL Sys kost zo’n € 325,- (incl. BTW). En de CT Wings en D 27 BSD rond de € 40,- en € 25,-.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*