dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

Milwaukee 5.0Ah M18 Red Lithium accu

Milwaukee 5.0Ah M18 Red Lithium accu

De Redder in Lithium-nood

Milwaukee bracht recent twee nieuwe boorhamers op de markt en die kunnen worden geleverd met de nieuwe Milwaukee 5.0Ah Red Lithium accu’s. Ook deze is recent geïntroduceerd en heeft dus een capaciteit 5,0Ah (zou je niet zeggen he). Kan je heel veel gaten boren met de een van de twee nieuwe boorhamers.

Milwaukee 5.0Ah M18 B5

De Milwaukee M18 B5 is een 5.0Ah 18V accu die op alle M18 (18V) machines van Milwaukee past. Het is met 5.0Ah de zwaarste accu die ze op dit moment leveren, en volgens Milwaukee gaat de accu 2,5x langer mee, levert 20% meer vermogen en heeft een 2x langere levensduur t.o.v. gewoon Li-ion accu’s, dankzij de Red Lithium technologie.

Daarnaast is de accu zo gebouwd dat een beetje water geen probleem is, omdat het om de electronica heen word geleid en zorgt een rubberen onderkant voor schokdemping. Daarnaast bevat het natuurlijk de bekend overbelastingsbeveiliging die veel Li-ion accu’s tegenwoordig hebben. En als kers op de taart zit er ook een “brandstofmeter” op, waardoor je op tijd ziet dat de accu leegraakt.

Milwaukee 5.0Ah M18 B5

 

Meer informatie

Omdat ik wel veel, maar waarschijnlijk niet alles heb verteld over deze accu, kan je hier klikken voor meer informatie over de Milwaukee 5.0Ah M18 B5 accu.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*