dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

Twee nieuwe Milwaukee boorhamers

Twee nieuwe Milwaukee boorhamers

Helemaal doorslaanMilwaukee boorhamer M18 CHX-502C

Er zijn twee nieuwe Milwaukee boorhamers op de markt gebracht. Milwaukee vond dat het tijd was om eens te laten zien dat ze een Amerikaans bedrijf zijn. Dat doe je natuurlijk door groter, harder, sneller en luider gereedschap te maken. Zie hier: twee nieuwe Milwaukee boorhamers: M18 CPHX-502C en M18 CHX-502C.

M18 CPHX-502C & M18 CHX-502C

De nieuwe M18 CPHX boorhamer produceert 4,5J slagkracht en dat is erg veel voor een accumachine. Volgens Milwaukee zelfs “DE HARDST SLAANDE HAMER IN ZIJN KLASSE“. De M18 CHX versie produceert 2,5J en dat is natuurlijk ook prima. Wat ook mooi is, is dat ze beide koolborstelloos zijn. Ze doen dus extra lang met een acculading en zijn minder gevoelig voor slijtage.

Varianten

Er zijn verschillende varianten beschikbaar. De toevoeging 502C geeft aan dat ze met twee stuk van de nieuwe 5.0Ah accu’s worden geleverd. Er zijn ook 402C (twee stuks 4.0Ah) en 0 (alleen de machine) versies.

1 Reactie

Pingbacks

  1. […] Twee nieuwe Milwaukee boorhamers […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*