dedeuvel.nl - blog over klussen en gereedschap

FlexiClick nieuw van Bosch

FlexiClick nieuw van Bosch

Lekker Flexibel

Recent introduceerde Bosch het FlexiClick systeem. Met dit systeem kun je je GSR 18 V-EC FC2 accuschroefmachine in een handomdraai omtoveren naar verschillende schroef- of boormachines. Met een haakse kop, excenterkop, gewone boorkop en zelfs SDSgsr-18-v-ec-fc2 boorhamerkop ben je van alle markten thuis. Op de standaardkop passen 1/4 hex bitjes (standaarbitjes dus).

De Festool adepten onder ons zullen dit systeem herkennen, omdat Festool al eerder eenzelfde systeem op de markt bracht. Waar je als bezitter van dit systeem (eindelijk eens) jaloerse blikken van Festool-bezitters mee zal krijgen is het feit dat Bosch met de boorhamerkop een primeur te pakken heeft. Daarnaast zijn de koppen 360 graden te draaien zonder ze los te halen. Wel zo handig als je even onder een andere hoek moet schroeven.

Niet zo flexibel is de prijs, maar dit is duidelijk een geval ‘kost wat, maar dan heb je ook wat’. Beschikbaar in de varianten Bosch GSR 18 V-EC FC2 Professional Flexiclick en BGSR 14,4 V-EC FC2 Professional Flexiclick.

Meer info over Bosch FlexiClick

Meer informatie is te vinden op de website van Bosch en in het filmpje hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=w5PRPplOVHc

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*